Auto: Ford Focus
Typ silnika: Benzyna
Imię: Michał
Wysłany: 28-06-2010, 13:44
Witam wszystkich,
Mam na imię Michał, nie jeżdżę Japończykiem, ale jest parę Japońskich samochodów, których posiadaczem chętnie bym został.
Na co dzień zajmuję się sprzedażą olejów firmy M...L. Szczegóły na www, e-mailu i gg. Jeśli będziecie mieć jakieś pytania w kwestii olejów i płynów do waszych autek to zapraszam.
Witam serdecznie. Mam na imię Aron, mieszkam w Skierniewicach, w chwili obecnej mam 20 lat. Pasjonuje się zabytkową motoryzacją, głównie naszą polską, tuningiem, muzyką głównie elektroniczną - trance, house, drum`n`bass, czasem czarne rytmy hh, nie zapominając oczywiście o starych szlagierach takich jak Michael Jackson, Modern Talking czy Franek Kimono, amatorsko zajmuje się także robieniem zdjęć, głównie motoryzacyjnych. W swym garażu posiadam Fiacika 126p Bis z 1987 roku jako obiekt kultu i pojazdu kolekcjonerskiego z racji życiowej pasji Maluchem i zainteresowania rodzimymi produktami, natomiast na co dzień poruszam się Mazdą 323F BG 1.6 16v z 1994 roku. Wybrałem ją ponieważ jest to ponadczasowy pojazd z charakterem i opinią auta niepsującego się.
Pozdrawiam
Auto: Mazda 323F `94
Typ silnika: 1.8 GT
Imię: Miś
Wysłany: 08-08-2010, 15:54
Witam wszystkich bardzo serdecznie ;) PONOWNIE mozna by rzec poniewaz mialem spora przerwe spowodowana braku AUTA. Teraz juz zakupilem Magdalene 323 wiec znow sie pojawiam u was.
_________________ Nie jedź szybciej, niż Twój Anioł Stróż potrafi latać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum